Son coses que em passen

jueves, 25 de noviembre de 2010

Pla de la Calma

Una de les primeres excursions que vaig fer en deixar de treballar va ser pujar al Tagamanent. Ho vaig fer des de Aiguafreda i em va costa, entre una cosa i l'altre, unes cinc hores.
Després un altre dia, també des de Aiguafreda vaig arribar fins al peu del cim però vaig tombar cap el Pla de la Calma a on em vaig quedar al principi ja que arribar fins allí m'havia costat unes tres hores i les cames ja em feien "figa".
Avui he tornat a anar al Pla de la Calma però he pujat amb el cotxe fins l'aparcament de Bellver i Amigó que és el límit fin son la carretera està asfaltada i llavors he tingut molt de temps per gaudir de tota aquella zona fins arribar al final del sender de Pi Novell que comenta a sant Antoni de Vilamajor. Aquest sender te una longitud de casi 19 Kmts. i es fa amb 6 hores 30 minuts. M'agradaria fer-lo però si per arribar allí ja necessito més d'una hora...i després t'han de venir a buscar.
Doncs bé. Fotia un fred del cagar encara que feia un sol radiant. No feia tampoc vent però l'aire era molt fresc. Quan he sortit del cotxe el termòmetre marcava 3 ºC. Suposo que mes amunt estaríem al voltant dels zero graus perquè hi havia molta gebra a on no hi tocava el sol.
Caminant no hi havia ningú, però en canvi m'he trobat alguns ciclistes que em suposo que devien venir de la carretera de Barcelona a Vic, lo que voldria dir que havien fet un esforç de "colló de mico". M'he comportat com un professional de la carretera i els he donat ànims.
M'han mirat amb cara de "que collons fot aquest iaio per aquí dalt?"
I ja està. He caminat unes tres horetes curtes.
Per anar fent boca.