Son coses que em passen

lunes, 27 de agosto de 2012

Eivissa, 2012

He estat, fins el moment, uns 80 dies de vacances a Eivissa, lo que no està gens malament mentre espero la meva jubilació definitiva.
Han sigut uns dies molt intensos en que he fet de fuster, paleta, lampista, jardiner, etc., amb més o menys fortuna però en que he ocupat un munt d'hores, que també entra en el temps dedicat a no fer res. No tot ha de ser platja, nadar, prendre el sol, menjar, etc., sinó que també hem de dedicar temps a mantenir la casa en les millors condicions possibles ara que tenim temps.
He gaudit de moltes coses i de molta gent però haig de fer menció al temps que hem passat amb l'Angelita i el Jordi amb qui  varem compartir uns 9 dies en total.
Amb ells varem anar a restaurants diversos (el Bigotis era obligat), varem anar a pescar (ei, uns quants kilets de serrans i vaques) varem visitar cales, el mercat hippy de Punta Arabí, la nit de Vila, etc., però nosaltres ens quedem amb les bones estones que varem passar junts. No tot és sortir i donar voltes pel mon si no que has de gaudir també de bones converses, de bromes, de rialles i jugar algunes nits al Rumikub.
En fi, que ha sigut en total una molt bona estada des de finals maig a mitjans d'agost i que penso repetir l'any proper si tot va com ara.
A veure si el proper setembre la Paquita i jo encara ens podem escapar uns deu dies...