Son coses que em passen

lunes, 16 de mayo de 2011

Barça a Sidamon

Fa un parell de setmanes, concretament el dia 1 de Maig, vaig anar a Sidamon a on feien una festa o una trobada de gent del Barça amb un bon esmorzar i un bon dinar.
Hi vaig anar convidat pel meu cosí, Joan, veí d'aquest poble i també  hi varen venir la meva cosina Teresa i el seu marid, el Ramon. Com que jo hi vaig anar amb la Paquita ja erem el suficients per passar-ho bé tots sols.
La festa es va fer a una pineda que hi ha a les afores del poble. Hi havia una mica de risc de pluja però varem tenir la sort de gaudir d'un dia molt solejat
Nosaltres varem arribar cap allà dos quarts de deu i encara varem ser-hi a temps de fer l'esmorzar. Pa amb tomàquet, bocins de carn de porc, olives i un bon vi ens va anar preparant pel que vingués després.
Tot seguit varem anar a fer temps a casa del Joan i a esperar la seva germana amb el Ramon. Ell ens va ensenyar totes les millores que ha fet a la casa, els arbres que ha plantat, el cultiu de freses i el de llaneges (ens en varem emportat un bon grapat) i després de voltar una mica varem anar cap el dinar.
Ja al lloc de la festa ens varen donar una borsa amb regals amb motius del Barça per començar a fer caliu.
A un dos focs a terra s'hi feien les botifarres i els bocins de llom de porc.  A un altre lloc ja estaven cuites les mongetes a punt de ser fregides amb l'oli del llom. Un bon plat de tot per cadascú, una amanida i un ampolla de vi a sobre de la taula ens varen fer omplir bé l'estómac. Després un gelat, cafè i copa.
Llavors varen sortejar casi cinquanta lots de diferents coses, des de fruita a pernils i encara que no em va tocar res varem compartir una caixa peres que li va tocar a la Teresa.
Ens ho varem passar d'allò més bé.
L'any vinent hi tornarem.
L'excusa és el Barça, però la realitat és que dona gust passar un dia així en companyia de la família.