Son coses que em passen

jueves, 13 de enero de 2011

Inteligentelite

Haig de reconèixer que de vegades soc bastant ingenu. No te cap importància lo que m'ha passat però si que és una mostra de lo que t'enganyen per Internet. Resulta que fa uns dies vaig rebre una suggerència d'un amic del Facebook, antic company de treball, de que em fes un test d'intel.ligència a "Inteligentelite" i m'ensabonava dient-me que era una de les persones que ell coneixia capaç de fer-ho bé.
Doncs bé, jo faig el test, que per cert era molt complert i variat, i em surt al limit de lo que ells estan disposats a acceptar i que no entro (¿?). Al principi em vaig quedar tan ample, però com que et donen el teu cocient d'intel.ligència i em va sortir molt més baix del que realment tinc, em vaig picar i al dia següent hi torno però ara ja posant-hi una mica més d'atenció.
Doncs ara sí. Ara ja t'accepten. Ara ja ho has fet més bé i ja estàs dintre. No et diuen quant CI has tret però immediatament et passen unes fotos de ties i et pregunten quina t'agrada més. Com a beneit jo em pensava que era una continuació d'un test emocional, per allò de conèixer la teva relació amb el mon exterior. Doncs no, no anava per aquí la cosa. Després de escollir-ne unes quantes me'n vaig cansar i vaig plegar doncs ja em deien que m'aniria bé relacionar-me amb una tal Teresa.
Al cap d'una estona t'envien un Mail i et diuen que han escollit una tal Júlia per relacionar-se amb tu.
Fixat tu de quina manera et foten a dintre d'un rotllo de buscar parella amb l'excusa de formar part d'una "élite".
Total, una bestiesa més de les que corren per Internet.
I jo foten testos d'intel.ligència....