Son coses que em passen

martes, 27 de marzo de 2012

Sra. Beni

Dissabte passat varem anar la meva dona i jo a dinar amb la Sra. Beni. Es la segona vegada que ho fem encara que la primera vegada hi vaig anar jo sol ja que la Paquita treballava.
Doncs sembla mentida lo gratificant que potser tenir aquestes trobades amb aquestes persones amb qui has compartit moltes coses i que no et veus mes que de quan en quant, però que sembla que faci tot just dos dies que ens havíem vist l'ultima vegada.
La Sra. Beni és la persona que em va fer entrar a Disper un tres de Juliol de l'any 1972 i encara que per aquell temps ella manava molt i jo gens, sempre hem mantingut una relació de molt bona amistat.
La Sra. Benvinguda Baucells és aquesta típica persona que, com a dona, quan tu vas ella ja torna, que no l'enganyaràs mai, que et pot mirar a la cara sense que se li moguin les parpelles, que et dirà francament al teu davant el que pensa sense que per això t'hagis de molestar i a més a més amb un gran sentit de l'humor que fa que la seva companyia sigui del tot gratificant.
Les nostres trobades passen per un bon àpat a un restaurant del port d'Arenys de Mar a on normalment ens fotem uns bons plats de peix i després de unes tres o quatre hores de xerrameca a on passem revista tant a l'actualitat de les nostres respectives famílies com de les anècdotes del passat, i  acabem la jornada al seu pis a on ens ensenya la seva rutina diària.
Per cert que te un pis preciós, molt ben habilitat, amb molts de records i una terrassa superior que no te preu.
De ben segur que l'any que ve ens tornarem a trobar i tornarem a gaudir de la seva companyia, i si dic l'any vinent és perquè les coses bones s'han de paladejar poc a poc per trobar-lis encara més sabor i perquè estaré fòra molt de temps que sino....
Ah! Però ens veurem a Eivissa !!
Sra. Beni, un plaer.